10 april 2022
12:00

IF Vesta

Referat: Bälinge IF 3 - IF Vesta

Hemmapremiär i solsken på ett vintrigt IP. För dagen provar vi nytt spelsystem och första 20 är lite jobbiga. Vesta gör 1-0 på ett frisparksinlägg där backlinjen står och sover lite men efter det jobbar vi oss in i matchen och skapar lite halvchanser. Närmare än ett stolpskott från Mesken är vi inte så 0-1 i paus.
Andra halvlek startar vi bra och det dröjer inte många minuter förrän Felix gör 1-1, fint framspelad av Nordin. Usse har sen tre klara chanser men bollen vill inte in. Vesta har sedan en bra period och trycker ner oss lite. I omställningen på en av våra hörnor skadas tyvärr en Vesta-spelare och matchen avbryts med kvarten kvar. Vi hoppas att det inte var så allvarligt som det såg ut.